Σχετικά με την AGED

Η AGED SAFETY & PACKING είναι μια νεοϊδρυθείσα εταιρία με αντικείμενο τον εξοπλισμό ΜΑΠ (Μέσων Ατομικής Προστασίας) - είδη προστασίας εργαζομένων, βιομηχανικού - επαγγελματικού ρουχισμού & είδη βιομηχανικής συσκευασίας. 

Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα ως αναφορά τον εξοπλισμό της ασφαλούς εργασίας ένδυσης και υπόδησης της επιχείρησής σας σε μια μεγάλη συλλογή απ όλο τον κόσμο και πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς . 

Γάντια, κράνη, υποδήματα, ρούχα, προστασίας εργαζομένων, Στολές εργασίας, ιατρικής, κοινής εστίασης, εξοπλισμός ασφάλειας καταστημάτων, επιχειρήσεων, εργοστασίων.
Ζητήστε μας προσφορά για μεγάλες ποσότητες !

Στόχος μας είναι η ασφάλεια των εργαζομένων, η ενημέρωση τους για την χρήση των  Μ.Α.Π. και της σωστής συσκευασίας Βιομηχανικών προϊόντων.

Σκοπός μας η καλή συνεργασία, άμεση εξυπηρέτηση, κατάλληλα προϊόντα για την σωστή χρήση.

Η εμπειρία μας και το ανθρώπινο δυναμικό μας δεν επαφίεται στις θεωρητικές σπουδές του αντικείμενου αλλά στηρίζεται στην απτή γνώση ανθρώπων που έζησαν χρόνια μέσα στον χώρο της Βιομηχανίας της Ναυτιλίας και καταρτισμένους στις σύγχρονες συνθήκες της Βιομηχανικής παραγωγής.

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε σε ότι έχει σχέση με  Μέσα Ατομικής Προστασίας και είδη συσκευασίας όπως Stretch film, ταινίες συσκευασίας , χαρτοταινίες κ.α.

Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματός μας ή επικοινωνήστε μαζι μας για ενα αποκλειστικό ραντεβού με τον υπεύθυνο πωλήσεων κ Μουρατίδη Γιώργο.


Εδρα: Αυλίδα - Χαλκίδα - Ελλας

e-mail: agedsafety@yahoo.com

Τηλέφωνο: 2221032204
Κινητα :  6945919851 - 6976174311 - 6981044028